وب‌سایت شما نباید هیچ خطای عمده‌ای در زمینهٔ کد‌نویسی داشته باشد.

توضیحات

نرم‌افزار‌هایی نظیر مرورگر‌ها یا فناوری‌های کمکی، از روش تجزیه کد‌ها (Parsing) برای خواندن و درک وب‌سایت شما استفاده می‌کنند. این نکته حائز اهمیت است که فناوری‌های گوناگونی که کاربرانتان برای مشاهده وب‌سایت شما از آن ها استفاده می‌کنند، در تجزیه وب‌سایت دچار مشکل نشوند. موضوع تجزیه، تماماً به کد‌های وب‌سایت شما مربوط می‌شود.

همه کاربران شما از وب‌سایتی که بر اساس HTML تمیز و مدرن ساخته شده است سود خواهند برد. بعلاوه، وب‌سایت شما در همه مرورگر‌های وب و در انواع دستگاه‌ها، از کامپیوتر گرفته تا تبلت و تلفن‌های هوشمند به درستی کار خواهد کرد.

یک وب‌سایت خوش‌ساخت، قطعاً به حال کاربرانی که به فناوری‌های کمکی متکی هستند بسیار مفید خواهد بود؛ زیرا این قبیل فناوری‌ها اغلب بر تجزیه HTML متکی هستند. HTML بد یا خراب به احتمال زیاد باعث می‌شود فناوری‌های کمکی نتوانند عمل تجزیه را درست انجام دهند و بنابراین احتمال خروج کاربران از وب‌سایت شما افزایش می‌یابد.

روش صحیح انطباق با شاخص موفقیت «تجزیه»

این یک دستورالعمل گسترده است، دستورالعملی که با زمان و با تکامل استاندارد‌ها تغییر می‌کند. بهترین کاری که از شما ساخته است، استخدام یک طراح وب است که تجزیه و تحلیل را به خوبی بلد باشد. از طریق توصیه‌ها یکی را پیدا کنید و از آنها دربارهٔ رویکردشان به استاندارد‌های وب و دسترسی‌پذیری بپرسید.

در اینجا به رایج‌ترین مشکلاتی که باید مراقبشان باشید، اشاره می‌کنیم:

  • اطمینان حاصل کنید که در صورت لزوم، عناصر HTML دارای تگ‌های شروع ( < > ) و پایان ( < /> ) هستند.
  • توالی و سلسله مراتب عناصر HTML را به‌درستی رعایت کنید (مثلاً گزینه‌ها را در یک فهرست، خواه بر مبنای یک ترتیب خاص و خواه نامرتب، بچینید).
  • از شناسه‌های منحصر (“id=”IdName) به‌فرد استفاده کنید.
  • بررسی کنید که عناصر HTML، ویژگی‌های تکراری (attributes) نداشته باشند.

نکته‌ها 

یک روش کارآمد – البته نه بدون خطا – برای آزمایش وب‌سایت، استفاده از یک ابزار اعتبار‌سنجی اچ تی ام ال (HTML validator tool) است. ابزار اعتبارسنجی تا حدودی می‌تواند نشانتان بدهد که فناوری‌ها وب‌سایتتان را چطور تجزیه می‌کنند. از این ابزار برای ایجاد فهرستی از اولویت‌ها استفاده کنید.

بهتر است لینک‌های زیر را ببینید:

پدیدآورندگان:

مترجم: امید هاشمی
ویراستار فنی: آرتا مکبری
ویراستار فنی دوم: حسین شرفی

برچسب‌های به‌کار رفته در این مقاله:

دسته‌بندی موضوعی:


یک پاسخ به “شاخص موفقیت ۴.۱.۱ – تجزیه (تفسیر کد)”